Економне опалення кондиціонером взимку

Обігрів інверторним кондиціонером у Львові в порівнянні з електричними обігрівачами та радіаторами, приблизно в 3,5 – 4 рази ефективніше та економніше. Витрати на встановлення та види робіт аналогічні класичній установці побутового кондиціонера.

Будь-яка спліт-система – це тепловий насос типу «повітря - повітря»: в ній немає нагрівальних елементів, тепло витягується із зовнішнього середовища (навіть при різкому морозі) за рахунок переохолоджування фреону у зовнішньому блоці. Отримане тепло передається внутрішнім блоком у приміщення. Для роботи кондиціонера при зовнішній температурі – 30 ⁰С інженери заводів-виробників передбачають спеціальні двоступінчасті компресори, певним чином налаштовують роботу розширювальних вентилів. Все це дозволяє зберігати високу ефективність обігріву навіть при сильних морозах.

Моделі кондиціонерів для обігріву

Neoclima Alaska

Neoclima U-Mate

Neoclima Skycold Nordic

LG Eco Smart

Panasonic HZ Nordic

Варіантів створення системи опалення на фреоні насправді безліч. Система «повітря - повітря», тобто робота кондиціонера в режимі «обігрів», найменш витратний і легкодоступний. Існують моделі, які працюють за схемою «повітря – вода». Внутрішнього блоку немає у цій схемі, його замінює гідромодуль (виконується підігрів води чи теплоносія), накопичувальний бак, насоси, температурні датчики (залежно від схеми). Можливе також створення гарячого водопостачання.

Моделі теплових насосів

посилання: https://profklim.com.ua/catalog/opalyuvalna-tehnika/teplovi-nasosi

Підбір обладнання

Ми завжди використовуємо індивідуальний підхід до кожного клієнта

Безкоштовна доставка

Безкоштовна доставка в межах Львова та за тарифом поза його межами

Монтаж та встановлення

Монтаж систем здійснюється досвідченими монтажниками

Ballu
Chigo
Cooper&Hunter
Daikin
Gree
Hisense
LG
Leberg
Midea
Mitsubishi Electric
Neoclima
Panasonic
TCL
Toshiba
Vents